Mojangi konto migratsioonist

Täna on see päev, kui saadeti mulle teavitus migreerida minu Mojangi konto, millega ma senini Minecrafti sisse logisin, Microsofti kontole. Minecrafti arendajad ütlesid, et seda tehakse parema turvalisuse tagamiseks. Ma kasutasin enda eksisteerivat Microsofti kontot, mis on seotud mu eksisteeriva meiliaadressiga ning millega ma Windowsisse sisse logisin ning migreerisin konto Minecrafti veebilehel. Protsess oli üsna iseenesest mõistetav.

Pärast migreerimise nupule vajutamist saadeti mulle e-kiri kinnituskoodiga, selleks, et kinnitada mu praegune meiliaadress. Pärast kinnituskoodi sisestamist suunati mind Microsoft konto sisselogimislehele. Logisin sisse enda praeguse Microsofti kontoga ning ma sain kasutada enda eksisteerivat Xboxi Gamertagi (TroddenPlains51). Pärast sisselogimist suunati mind tagasi Minecrafti lehele ning paluti vajutada nupule, mis lõpetaks migreerimisprotsessi. Pärast seda oli mu konto migreeritud.

Seega saan nüüd Minecrafti logida täpselt sama meiliaadressiga, kuid erineva parooliga. Seoses sellega sain ma ka tasuta migreerija keebi. Seega, nüüdsest näete mind selles mängus keebiga.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Minu minecrafti õpetuste ja loominguline maailm "Maja linn + lume dimensioon"

Punakivi õpetus: Kuidas teha teleportereid?